fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALFiesta pe aeroport. Fanii lui U Cluj i-au așteptat pe baschetbaliști, la...

Fiesta pe aeroport. Fanii lui U Cluj i-au așteptat pe baschetbaliști, la întoarcerea din Turcia

Publicat în

spot_img
spot_img

U – BT Cluj Napoca, s–a calificat miercuri seară, în optimile de finală ale Basketball Champions League (Liga Campionilor), la baschet masculin.

Echipa pregătită de către Mihai Silvășan, a câștigat partida disputată în deplasare, scor 103 – 101 (26-24, 25-25, 18-29, 34-23), pe terenul formației Daruşşafaka Istanbul, fostă câștigătoare a EuroCup.

Delegația celor de la “U” Cluj, s – a întors în cursul serii, acasă din Turcia, iar fanii “Șepcilor Roșii” i – au așteptat pe jucători la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj Napoca, pentru a-i felicita și a se bucura împreună, de succesul de pe malul Bosforului.

În fața aeroportului, jucătorii și staff-ul tehnic al echipei, au cântat împreună cu fanii prezenți.

Sorin Giurca

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Conferinţă dedicată provocărilor digitale în jurnalismul contemporan, cu ocazia aniversării a 135 de ani de existenţă a Agenției Naționale de Presă AGERPRES

La mulți ani, AGERPRES!!! În 27 martie 2024 se împlinesc 135 de ani de la înfiinţarea primei agenţii de presă "românească, naţională şi autonomă", având titulatura de Agenţia Telegrafică a României sau Agenţia Română - "Agence Telegraphique de Roumanie" - "Roumagence".