27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂKelemen Hunor, după ce USR a sesizat la CCR legea bugetului de...

Kelemen Hunor, după ce USR a sesizat la CCR legea bugetului de stat pe 2022: N-au decât!

Publicat în

spot_img
spot_img

Vicepremierul Kelemen Hunor declară la RFI că legea bugetului de stat pe 2022 este constituţională, dar USR are dreptul să o conteste la CCR: “Dacă vor să sesizeze Curtea, n-au decât”.

Kelemen Hunor spune despre demersul USR de la Curtea Constituţională în privinţa bugetului pe 2022 că “nu e nimic neconstituţional, dar au acest drept, nimeni nu neagă acest drept”.

”Sunt convins că dacă va exista o astfel de sesizare în 48 de ore, CCR, înainte de Anul Nou, va da o decizie. Au mai fost astfel de situaţii, legea bugetului a mai fost contestată la CCR în anii precedenţi, de câteva ori. Deci nu există nimic neconstituţional, dar dreptul lor nu poate fi îngrădit. Dacă vor să sesizeze Curtea, n-au decât”, afirmă liderul UDMR.USR a anunţat că va ataca la CCR legea bugetului de stat pentru 2022, pe care îl consideră un buget al clientelismului iresponsabil şi al discriminării pe criterii politice.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel

Tánczos Barna: Finanţările care vin în România de la Budapesta către asociaţii sau fundaţii maghiare sunt legale şi UDMR nu a folosit niciodată aceşti...

Întrebat cum comentează declaraţiile premierului Ungariei făcute la Şcoala de la Vară de la Tuşnad, ministrul Mediului a spus că punctul nostru de vedere al formaţiunii politice a fost exprimat de preşedintele Kelemen Hunor şi nu doreşte să facă alte comentarii pe subiect.

Ion Iliescu a fost trimis în judecată, în dosarul Revoluţiei, pentru crime împotriva umanităţii

Și fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu, dar şi fostul şef al Aviaţiei Militare Iosif Rus au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie