Fabrizio, un bărbat de 60 de ani din Italia, a fost înșelat timp de 2 ani de Ancuța, o femeie dintr-un sat de lângă Timișoara. Cei doi țineau legătura pe internet și nu se văzuseră niciodată. Femeia l-a convins să îi trimită regulat bani cu promisiunea că la un moment dat femeia se va muta împreună cu el, scrie site-ul Gazeta Românească.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Metoda folosită – înmormântarea. Din când în când, femeia îi povestea necazurile prin care trece și îi spunea că rudele și prietenii apropiați au murit rând pe rând ba în accidente, ba în spital, de COVID.

În total, i-a cerut, pentru 7 înmormântări, 132.000 de euro. Ancuța a tocat apoi banii la păcănele. Bărbatul și-a luat inima în dinți și a venit până în România să vadă pe ce s-au dus banii pe care i-a trimis. A luat cu el și o echipă de jurnaliști de la televiziunea MediaSet.

A aflat cu stupoare că multe dintre rudele a căror înmormântare o plătise, trăiau. Fabrizio a întâlnit-o și pe Ancuța într-un bar, la păcănele. Supărată că a fost descoperită, femeia i-a spus că vrea să meargă cu el în Italia să muncească și să-i dea banii înapoi, însă pentru asta… are nevoie de alți bani.

Foto: pexels.com

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania