Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost la datorie pe timpul Sărbătorilor de Iarnă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Peste 160 de polițiști au fost în teren, pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică, au făcut verificări și controale și, în cazul în care au constatat abateri de la cadrul legal, au dat și amenzi.

Potrivit unui bilanț oferit de către IPJ Alba, polițiștii au constatat în total 139 de abateri contravenționale, au fost reținute 12 permise de conducere, oamenii legii au intervenit la 133 de solicitări ale cetăţenilor.

În perioada 24 – 26 decembrie 2021, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 3 zile, au fost constatate 35 de infracţiuni și 139 de abateri de natură contravenţională.

Totodată, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 133 de solicitări ale cetăţenilor, din care 124 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată au fost verificate 2.472 de persoane aflate în carantină, 320 aflate în izolare și au fost organizate 22 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 529 de persoane. Alte 46 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Echipele de control au depistat și sancționat 6 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 7 care nu au respectat carantinarea/izolarea.

În continuare, poliţiştii vor fi la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania