fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALBilanțul de Crăciun, al polițiștilor din Alba: 35 de infracțiuni, 139 de...

Bilanțul de Crăciun, al polițiștilor din Alba: 35 de infracțiuni, 139 de abateri, 12 permise de conducere reținute

Publicat în

spot_img
spot_img

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost la datorie pe timpul Sărbătorilor de Iarnă.

Peste 160 de polițiști au fost în teren, pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică, au făcut verificări și controale și, în cazul în care au constatat abateri de la cadrul legal, au dat și amenzi.

Potrivit unui bilanț oferit de către IPJ Alba, polițiștii au constatat în total 139 de abateri contravenționale, au fost reținute 12 permise de conducere, oamenii legii au intervenit la 133 de solicitări ale cetăţenilor.

În perioada 24 – 26 decembrie 2021, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 3 zile, au fost constatate 35 de infracţiuni și 139 de abateri de natură contravenţională.

Totodată, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 133 de solicitări ale cetăţenilor, din care 124 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată au fost verificate 2.472 de persoane aflate în carantină, 320 aflate în izolare și au fost organizate 22 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 529 de persoane. Alte 46 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Echipele de control au depistat și sancționat 6 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 7 care nu au respectat carantinarea/izolarea.

În continuare, poliţiştii vor fi la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel