fbpx
1.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALBilanțul de Crăciun, al polițiștilor din Alba: 35 de infracțiuni, 139 de...

Bilanțul de Crăciun, al polițiștilor din Alba: 35 de infracțiuni, 139 de abateri, 12 permise de conducere reținute

Publicat în

spot_img
spot_img

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost la datorie pe timpul Sărbătorilor de Iarnă.

Peste 160 de polițiști au fost în teren, pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică, au făcut verificări și controale și, în cazul în care au constatat abateri de la cadrul legal, au dat și amenzi.

Potrivit unui bilanț oferit de către IPJ Alba, polițiștii au constatat în total 139 de abateri contravenționale, au fost reținute 12 permise de conducere, oamenii legii au intervenit la 133 de solicitări ale cetăţenilor.

În perioada 24 – 26 decembrie 2021, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 3 zile, au fost constatate 35 de infracţiuni și 139 de abateri de natură contravenţională.

Totodată, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 133 de solicitări ale cetăţenilor, din care 124 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată au fost verificate 2.472 de persoane aflate în carantină, 320 aflate în izolare și au fost organizate 22 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 529 de persoane. Alte 46 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Echipele de control au depistat și sancționat 6 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 7 care nu au respectat carantinarea/izolarea.

În continuare, poliţiştii vor fi la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Sorin Giurca

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel