27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘIncendiu la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara

Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara, fiind pentru a doua oară în acest week-end când un focar se reaprinde.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, un incendiu a izbucnit, duminică seara, la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara, fiind vorba de un focar reaprins.

Pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul de la suprafaţă, dar acţionează în continuare pentru lichidarea focarului în profunzime.

La groapa de gunoi a municipiului Sighişoara s-au reaprins de mai multe ori, în ultimele zile, focare de incendiu, pompierii reuşind să le stingă. De altfel, la această groapă de gunoi au izbucnit destul de frecvent incendii.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel