Echipa națională de handbal masculin a României, a câștigat luni, cu scorul de 26 – 24 (12 – 10), primul meci din cadrul unei duble amicale, care se dispută în aceste zile, între cele două echipe la Cluj – Napoca.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Echipa condusă de spaniolul Xavier Pascual, s – au chinuit serios cu jucătorii semilunei, care au făcut un joc agresiv, profitând de greșelile tricolorilor, turcii fiind mai mereu la o distanță de 2 goluri sau la un gol.

La pauză scorul a fost 12 – 10, iar în actul secund, în minutul 59, handbaliștii României au reușit să se desprindă la 5 goluri (26-21), însă mai apoi au primit trei goluri la rând fără să mai înscrie vreunul.

În perioada 27 – 30 decembrie 2021, trebuia să aibă loc în Sala BT Arena, din Municipiul Cluj – Napoca, Trofeul Carpați la handbal.

Competiția tradițională atât în întrecerea feminină cât și cea masculină, nu se va mai disputa după programul stabilit.

Reprezentativele Kuweitului, Angolei, Elveţiei şi a Iranului, invitate la Trofeul Carpați, de către reprezentanții Federației Române de Handbal, s – au retras din cauza infectărilor cu COVID -19 sau Omnicron, care au fost afectate loturile care trebuia să ajungă în România.

Naționala României de handbal masculin se pregătește de preliminariile Campionatului Mondial, care vor desfășura între 7 și 9 ianuarie.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania