27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORVIDEO | Șoferiță din Bihor, surprinsă în trafic în pragul comei alcoolice

VIDEO | Șoferiță din Bihor, surprinsă în trafic în pragul comei alcoolice

Publicat în

spot_img
spot_img

Un echipaj al Poliției Rutiere a pornit în urmărire, după ce un cetățean a apelat numărul unic de urgență 112, semnalând că o mașină se deplasează haotic în localitatea Biharia, din județul Bihor.

Polițiștii Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au intervenit imediat și au oprit autoturismul care, așa după cum se vede și în filmare, se deplasa haotic. Marea le-a fost surpriza să constate că la volan era o șoferiță care, la controlul etilotest, avea 1,28 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT.

Șoferița a fost reținută și va fi cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice

”Din nou… AȘA NU!Ora 08:15, Biharia, județul Bihor.Apel 112: Un vehicul se deplasează haotic. Ar fi acroșat și un autoturism staționat, dar și-a continuat drumul. -Suntem aproape! – polițiștii Secției Nr. 3 de Poliție Rurală BihariaVehiculul oprit. Avarii în partea dreapta față.La volan? O conducătoare auto.1,28MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT! – un rezultat care „explică” tot…Pe scurt, cercetată penal. Pe „lung”… nu știm care ar fi fost finalul acestei „povești”, în alte circumstanțe. Sau câte persoane ar fi trebuit să sufere, NEVINOVATE! Nu uita! Viața ta CONTEAZĂ! Viața tuturor oamenilor din jurul tău CONTEAZĂ!Îi mulțumim domnului care a apelat numărul de urgență!”, a scris pe pagina de socializare Poliția Română.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)