Un echipaj al Poliției Rutiere a pornit în urmărire, după ce un cetățean a apelat numărul unic de urgență 112, semnalând că o mașină se deplasează haotic în localitatea Biharia, din județul Bihor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Polițiștii Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Biharia au intervenit imediat și au oprit autoturismul care, așa după cum se vede și în filmare, se deplasa haotic. Marea le-a fost surpriza să constate că la volan era o șoferiță care, la controlul etilotest, avea1,28 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT.

Șoferița a fost reținută și va fi cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice

”Din nou… AȘA NU!Ora 08:15, Biharia, județul Bihor.Apel 112: Un vehicul se deplasează haotic. Ar fi acroșat și un autoturism staționat, dar și-a continuat drumul. -Suntem aproape! – polițiștii Secției Nr. 3 de Poliție Rurală BihariaVehiculul oprit. Avarii în partea dreapta față.La volan? O conducătoare auto.1,28MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT! – un rezultat care „explică” tot…Pe scurt, cercetată penal. Pe „lung”… nu știm care ar fi fost finalul acestei „povești”, în alte circumstanțe. Sau câte persoane ar fi trebuit să sufere, NEVINOVATE! Nu uita! Viața ta CONTEAZĂ! Viața tuturor oamenilor din jurul tău CONTEAZĂ!Îi mulțumim domnului care a apelat numărul de urgență!”, a scris pe pagina de socializare Poliția Română.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania