21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALAlba Iulia: Au fost montate parcometrele pentru plata parcării

Alba Iulia: Au fost montate parcometrele pentru plata parcării

Publicat în

spot_img
spot_img

Zece parcometre au fost montate în municipiul Alba Iulia, au anunțat marți, autoritățile locale.

Parcometrele au fost instalate în zonele centrale, unde și există parcări publice cu plată.

Cei care doresc un loc de parcare, pot achita taxa pentru acesta în două moduri: prin sms sau prin intermediul aplicației T-PARK.

Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Alba, Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii sale de socializare:

“Pentru a facilita achitarea taxei de parcare, la solicitarea albaiulienilor, am montat, în aceste zile, încă 10 parcometre în următoarele locații: Bulevardul Revoluției nr.22, Bulevardul Revoluției nr.51, Bulevardul Transilvaniei (piața Pascu), Bulevardul Revoluției nr.2E (la Crema), Bulevardul Transilvaniei nr. 16 (BT), Bulevardul Transilvaniei (GoIN), Piața Iuliu Maniu nr. 16 (OTP Bank), Piața Iuliu Maniu (statuie), Strada Regina Maria nr.2 (colț Tribunal), Strada Ardealului nr. 31B-31C (Taxe și impozite).

Procedura de plată este următoarea:

Pentru plata cu numerar: 1-Se introduce, cu ajutorul tastaturii, numărul de înmatriculare; 2-Se introduc monedele; 3-Se ridică tichetul.

Pentru plata cu cardul: 1-Se introduce, cu ajutorul tastaturii, numărul de înmatriculare; 2-Se selectează timpul de staționare; 3-Se apropie cardul; 4-Se ridică tichetul.

În acest moment, plata taxei de parcare se poate face la unul dintre parcometrele enumerate mai sus, plus celelalte două deja existente (colțul Catedralei Reîntregirii și Casa de Cultură a sindicatelor) cu monede sau card bancar, prin tichetele răzuibile care se găsesc în multe locații din oraș – inclusiv casele de bilete STP, ori cu ajutorul aplicației TPark.

Aceasta este doar o primă etapă, fiindcă în prima parte a anului 2022 vor fi montate încă 20 de parcometre, în diferite locații din oraș”.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel