Echipa de baschet feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a câștigat la scor, 125 – 46, confruntarea cu Olimpia CSU Brașov, din prima manșă a turului sferturilor de finală ale Cupei României.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Partida s – a jucat în Sepsi Arena, gazdă fiind echipa de sub Tâmpa, înaintea partidei a fost înțelegere între cele două echipe, care ambele partide din această fază a competiției, să se dispute la Sfântu Gheorghe.

Covăsnenele au dominat partida de la un capăt la altul al partidei, campioana en-titre şi deţinătoarea trofeului, neavând probleme în a – și adjudeca victoria.

În primul sfert, jucătoarele campioanei, conduceau la o diferență de 10 puncte pe tabelă (19 – 10), ca la pauză, jucătoarele lui Sepsi, să conducă cu 21 – 10.

În sfertul doi, diferența de valoare și – spus în continuare cuvântul, jucătoarele gazdă conducând pe tabelă, la o diferență de 25 de puncte (43 – 18), iar la pauza mare, covăsnenele conduceau liniștite, cu o diferență de 38 puncte avans (60 – 22).

Sfertul trei și patru, s – a jucat sub același tipar, cu jucătoarele de la Sepsi, la timonă, înscriind pe bandă rulantă, cu șase minute înainte de finalul întâlnirii, diferența de scor între cele două echipe, era de 70 puncte (114 – 43), iar până la finalul partidei, baschetbalistele de la Sepsi, au mai reușit să mai înscrie, de încă 11 ori, scorul final fiind de 125 – 46.

Returul se joacă tot la Sfântu Gheorghe, pe 30 decembrie de la ora 16.00.

Sursa – foto: Facebook Sepsi-SIC

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania