27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIAL"Foc de artificii:": 8 percheziții la comercianți de articole pirotehnice. A fost...

“Foc de artificii:”: 8 percheziții la comercianți de articole pirotehnice. A fost confiscată o cantitate de 250 de kilograme de artificii și petarde

Publicat în

spot_img
spot_img

O cantitate de 250 kilograme de articole pirotehnice, petarde și artificii, au fost ridicate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

Polițiștii au efectuat miercuri, 8 percheziții domiciliare în județul Alba, la comercianți specializați în comercializarea de materiale pirotehnice.

La data de 29 decembrie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia, Blaj și Sebeș, au efectuat 8 percheziții, în județul Alba, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 250 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F1, F2 și F3 (pocnitori și artificii).

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiști din Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel