O cantitate de 250 kilograme de articole pirotehnice, petarde și artificii, au fost ridicate de polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Polițiștii au efectuat miercuri, 8 percheziții domiciliare în județul Alba, la comercianți specializați în comercializarea de materiale pirotehnice.

La data de 29 decembrie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia, Blaj și Sebeș, au efectuat 8 percheziții, în județul Alba, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat 250 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F1, F2 și F3 (pocnitori și artificii).

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au participat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiști din Alba Iulia, Blaj și Sebeș.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania