27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HARGHITAIdentitate vizuală nouă la Primăria Miercurea-Ciuc

Identitate vizuală nouă la Primăria Miercurea-Ciuc

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc va începe anul 2022 cu o nouă identitate vizuală, întrucât a existat o cerere tot mai mare de înlocuire a imaginii vechi, iar elementele identității vizuale proaspete se vor reflecta în multe domenii în cadrul clădirii Primăriei, în comunicarea externă și internă a instituției – și ulterior pe site-ul reînnoit, se arată într-un comunicat al primpriei.

Nevoia unei schimbări a brandului Primăriei a fost resimțită atât în cadrul instituției, cât și de către cetățeni, și în multe privințe este legată de realizarea noii pagini de web a instituției, aflat în dezvoltare. Unele elemente ale noii imagini au fost prezentate pentru prima dată publicului cu ocazia felicitărilor de Crăciun.

Noul brand, în centrul căreia se află noul logo, a fost creat de László Hajnalka. Designerul grafic a explicat că a dorit să creeze un logo care să aibă o semnificație nu numai pentru localnici, ci și să fie înțeles de toată lumea. Prin urmare, noua siglă se inspiră din inițiala denumirii în limba maghiară a Primăriei Miercurea-Ciuc (Csíkszereda Városháza) și seamănă cu emblema tradițională a orașului, recent aprobată legal: ideograma unei inimi din care cresc trei flori de nu-mă-uita. Stilul combină eleganța și minimalismul în culori și forme.

„Obișnuința este a doua natură a omului. Dar dacă mă uit la materialele care au fost create în ultimele săptămâni și luni, văd din ce în ce mai mult că a fost o decizie bună, pentru că noua identitate vizuală a instituției exprimă într-un limbaj vizual diferit ceea ce reprezentăm. Nu putem să ne gândim doar la ziua de azi, ci la următorii zece ani”, a declarat Korodi Attila. Designul va fi folosit pe rețelele de socializare începând de astăzi, iar tranziția va fi continuă în multe domenii, de la formulare tipizate până la sisteme de expunere folosite la evenimente,

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel

Tânăr harghitean, atacat de un urs în zona satului Văleni

În fotografia postată pe pagina de socializare se poate observa că tânărul atacat a suferit mai multe plăgi zgâriate la nivelul spatelui şi al scalpului.

Dacă hrăniți urșii, nu veți mai avea voie să vizitați lacul Sfânta Ana şi Tinovul Mohoş

"Promit că cei pe care îi surprind că hrănesc urşii, pe lângă amenda sosită pe numărul de înmatriculare, din partea mea vor primi în 'dar' interdicţia de a vizita Lacul Sfânta Ana şi Tinovul Mohoş, indiferent că este persoană fizică sau operator turistic!", spune Dósa Elek Levente, directorul Asociaţiei Pro Sfânta Ana