27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAVIDEO | Cum au fost prinși angajații parcării de la Straja furând...

VIDEO | Cum au fost prinși angajații parcării de la Straja furând din banii turiștilor

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a dat astăzi publicității mai multe fotografii și filmări cu unii angajați ai punctului de încasare a tichetelor de parcare de la baza pârtiei Straja. Aceștia nu știau că erau filmați, crezând că sistemul video este defect. Astfel au fost surprinși cum își țineau o parte a banilor primiți de la turiștii care veneau la ghișeu să achite parcarea.

Edilul anunță că Primăria Lupeni a depus plângeri la Poliţie împotriva acestora, ei fiind acuzaţi de furt.

”În urma controalelor demarate la punctele de eliberare a tichetelor pentru parcările aferente Stațiunii Straja, am constatat o serie de nereguli grave. Primăria Municipiului Lupeni a demarat cercetarea disciplinară a celor găsiți vinovați și va fi sesizată Poliția Națională cu privire la furturile săvârșite de unii deservenți de la barierele parcărilor”, a scris pe pagina de socializare primarul Lucian Resmeriță.

Până în prezent nu a fost stabilit prejudiciul total, dar edilul atrage atenția tuturor celor care parchează la Straja să solicite bonul fiscal după scanarea tichetului de parcare.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel