27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALDe vineri, punct de lucru SMURD, deschis lângă Domeniul schiabil Șureanu

De vineri, punct de lucru SMURD, deschis lângă Domeniul schiabil Șureanu

Publicat în

spot_img
spot_img

Un punct de lucru temporar cu ambulanţă de prim ajutor SMURD, cu trei paramedici, va funcționa începând de vineri și până la finalul sezonului de schi, în zona Domeniului schiabil Şureanu.

Decizia a fost luată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, pe baza analizei efectuate privind cazuistica ultimilor ani, precum și zecile de pacienți care au beneficiat de prim ajutor medical prompt din partea paramedicilor SMURD.

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta Alba împreună cu UPU – SMURD vor operaționaliza începand de maine și până la sfârșitul sezonului de schi (în funcție de condițiile meteo și afluxul de turiști), un nou punct de lucru SMURD, deschis temporar la Domeniul schiabil Șureanu – Munții Sebeșului.

La fața locului va fi dislocată o ambulanță SMURD cu 3 paramedici care vor acționa în cooperare cu echipajele IJJ sau Salvamont prezente în zonă.

Cazuistica ultimilor ani precum si zecile de pacienți care au beneficiat de prim ajutor medical prompt ne-a demonstrat necesitatea înființării acestui Punctul de Lucru SMURD.

Mulţumim pentru sprijinul logistic acordat de către Consiliul Județean Alba si Instituția Prefectului”, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel