27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTDragoș Săulescu și Alexandru Avramovici, noii jucători ai celor de la CSM...

Dragoș Săulescu și Alexandru Avramovici, noii jucători ai celor de la CSM Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

CSM Deva, ocupanta locului 2, în clasamentul Ligii 3. Seria 7, echipă antrenată de Ștefan Nanu, se află în vacanța de iarnă a sezonului competițional.

Oficialii grupării de la ²poalele² Cetății, s – au mișcat repede pe piața de transferuri, reușind două mutări importante, pentru angrenajul echipei.

Este vorba despre mijlocașul Dragoș Săulescu, jucător care a evoluat ultima dată, la Gilortul Târgu Cărbunești (locul 8, Liga 3 Seria 7) și atacantul Alexandru Avramovici, transferat de la Voința Lupac, ocupanta locului 4, în Liga 3 Seria 7.

Dragoș Săulescu, fotbalist în vârstă de 29 ani, originar din Peșteana-Jiu, a fost în sezonul 2019/2020, golgheterul celor de la CSM Reșița în Liga 3, promovând la finalul sezonului cu echipa din Valea Domanului, în Liga 2.

Până să ajungă la Deva, Săulescu a mai evoluat în cariera sa, pentru echipele FC Caransebeș, FC Cisnădie, Național Sebiș și CSM Reșița, ASU Poli Timișoara.

La nivelul Ligii 2, Săulescu a evoluat în 40 de meciuri.

Celălalt transfer, este cel al atacantului Alexandru Avramovici, jucător care a evoluat ultima dată la Voința Lupac, echipă din Caraș – Severin.

Fotbalistul în vârstă de 30 ani, s – a născut în capitala Serbiei, Belgrad, iar în cariera sa, Avramovici a evoluat pentru Muncitorul Reșița și Voința Lupac.

“Sunt niște transferuri bune, jucători pe care i – am urmărit pot să zic, un an de zile, fotbaliști care se pliază pe sistemul de joc, pe care mi – l doresc eu la Deva.

Săulescu este un jucător cu calitate, vine cu experiența dobândită în nivelul Ligii 3 și Ligii 2.

Avramovici este un jucător care pune presiune pe apărarea adversă, nu cedează niciodată dacă pierde un duel, este un atacant de careu și de gol”, a declarat pentru Știrile Transilvaniei, Ștefan Nanu, tehnicianul celor de la CSM Deva.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel