Un spot superb a fost dat publicității de ING, cu mesajul ”Lumea te poate avea o singură dată”. Având un mesaj clar împotriva urii din mediul on-line, spotul încearcă să atragă atenția asupra unui fenomen tot mai prezent în ultimii ani, odată cu dezvoltarea rețelelor sociale: hate/ură de dragul de a urî, amenințări și bășcălie. Toate sunt de natură să taie aripile oricărui tânăr la început de drum într-o carieră artistică.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Unul dintre cei care au contribuit cu propriile experiențe la realizare spotului este actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu.

”Am primit la viața mea hate în on-line, de nu încape într-un tren de marfă. Plus o grămadă de amenințări cu moartea acum vreo 6-7 ani. Am mers mai departe, că eram la vârsta și experiența de viață la care știam și puteam gestiona situațiile astea, dar a fost îngrozitor de greu. Dar știți câți tineri sau oameni la început de drum sunt distruși și îngropați de ura gratuită din on-line, de hate-ul unor nefericiți și frustrați care în loc să caute ajutorul și vindecarea, distrug totul in jurul lor? Clipul celor de la ING este o lecție de viață. Superb. Bravo”, a scris pe pagina de socializare Bogdan Bob Rădulescu.

#unfollowhate#doyourthing#followyourpassion

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania