27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALLumea te poate avea o singură dată. Clip viral al ING

Lumea te poate avea o singură dată. Clip viral al ING

Publicat în

spot_img
spot_img

Un spot superb a fost dat publicității de ING, cu mesajul ”Lumea te poate avea o singură dată”. Având un mesaj clar împotriva urii din mediul on-line, spotul încearcă să atragă atenția asupra unui fenomen tot mai prezent în ultimii ani, odată cu dezvoltarea rețelelor sociale: hate/ură de dragul de a urî, amenințări și bășcălie. Toate sunt de natură să taie aripile oricărui tânăr la început de drum într-o carieră artistică.

Unul dintre cei care au contribuit cu propriile experiențe la realizare spotului este actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu.

”Am primit la viața mea hate în on-line, de nu încape într-un tren de marfă. Plus o grămadă de amenințări cu moartea acum vreo 6-7 ani. Am mers mai departe, că eram la vârsta și experiența de viață la care știam și puteam gestiona situațiile astea, dar a fost îngrozitor de greu. Dar știți câți tineri sau oameni la început de drum sunt distruși și îngropați de ura gratuită din on-line, de hate-ul unor nefericiți și frustrați care în loc să caute ajutorul și vindecarea, distrug totul in jurul lor? Clipul celor de la ING este o lecție de viață. Superb. Bravo”, a scris pe pagina de socializare Bogdan Bob Rădulescu.

#unfollowhate#doyourthing#followyourpassion

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel