27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘPrimarul Cherecheș a decis că băimărenii nu vor mai plăti taxa de...

Primarul Cherecheș a decis că băimărenii nu vor mai plăti taxa de salubrizare

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a emis o dispoziţie de suspendare temporară a încasării taxei de salubrizare majorată de către Consiliul Local al Municipiului Baia Mare la 14 lei /persoană/lună. Astfel, plata taxei este suspendată până la momentul reluării activităţii de salubrizare în Municipiul Baia Mare de către ADI Deşeuri şi Consiliul Judeţean Maramureş, prin operatorul delegat.


Am luat decizia suspendării încasării taxei de salubrizare, majorată de către Consiliul Local la 14 lei/ persoană/ lună până la momentul reluării activității de salubrizare menajeră de către ADI Deșeuri și Consiliul Județean Maramureș, prin operatorul delegat, o decizie luată în semn de respect față de acest oraș și față de cetățenii din Baia Mare” a arătat edilul.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel