SCM Timișoara a fost eliminată miercuri seară, din Cupa României la baschet masculin.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Baschetbaliştii de pe Bega, au pierdut, partida retur din sferturile de finală ale Cupei României, scor 65 – 82, pe terenul celor de la SCM U Craiova.

Oltenii au reușit remontada, și au întors deficitul de 10 puncte diferență, înregistrat în partida tur, atunci când Timișoara, se impunea cu scorul de 87 – 97.

Partida s – a disputat în Sala Polivalentă din Craiova, în prezența a 2000 de spectatori, la meci fiind prezentă și galeria echipei de fotbal din Liga 1, Universitatea Craiova.

Primele două sferturi ale partidei de la Craiova, au fost câștigate câte unul de fiecare parte, primul sfert revenindu – le timișorenilor, cu scorul de 21 – 17, ca al doilea sfert, să fie câștigat de echipa din Bănie, cu scorul de 34 – 33, acesta fiind și scorul la pauza mare a partidei.

Sfertul al treilea, a aparținut în totalitate Craiovei, care i – au avut în prim – plan pe Qualls și Olisemeka, principalii marcatori, iar în acest sfert, s – a înregistrat și cea mai mare diferență de scor, din întreaga partidă 65 – 42, iar problema echipei calificată mai departe nu se mai punea.

Ultimul sfert, a fost o cursă de urmărire a Timișoarei, pentru a întoarce rezultatul partidei, și implicit a calificării.

Craiova a condus la o diferență de 19 puncte pe tabelă, dar Timișoara a întors diferența la 16 puncte, după tripla lui Wyatt a ținut sub control situația de la linia de fault, pentru ca tot el să înscrie după un assist spectaculos al lui Qualls (82-63).

Ivan Lilov a înscris repede după time-out, dar Timișoara n-a mai avut timp să întoarcă soarta calificării, iar oltenii s-a impus cu 82-65 în retur.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania