27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTSCM Timișoara eliminată din Cupa României la baschet masculin, de SCM U...

SCM Timișoara eliminată din Cupa României la baschet masculin, de SCM U Craiova. Oltenii au reușit remontada

Publicat în

spot_img
spot_img

SCM Timișoara a fost eliminată miercuri seară, din Cupa României la baschet masculin.

Baschetbaliştii de pe Bega, au pierdut, partida retur din sferturile de finală ale Cupei României, scor 65 – 82, pe terenul celor de la SCM U Craiova.

Oltenii au reușit remontada, și au întors deficitul de 10 puncte diferență, înregistrat în partida tur, atunci când Timișoara, se impunea cu scorul de 87 – 97.

Partida s – a disputat în Sala Polivalentă din Craiova, în prezența a 2000 de spectatori, la meci fiind prezentă și galeria echipei de fotbal din Liga 1, Universitatea Craiova.

Primele două sferturi ale partidei de la Craiova, au fost câștigate câte unul de fiecare parte, primul sfert revenindu – le timișorenilor, cu scorul de 21 – 17, ca al doilea sfert, să fie câștigat de echipa din Bănie, cu scorul de 34 – 33, acesta fiind și scorul la pauza mare a partidei.

Sfertul al treilea, a aparținut în totalitate Craiovei, care i – au avut în prim – plan pe Qualls și Olisemeka, principalii marcatori, iar în acest sfert, s – a înregistrat și cea mai mare diferență de scor, din întreaga partidă 65 – 42, iar problema echipei calificată mai departe nu se mai punea.

Ultimul sfert, a fost o cursă de urmărire a Timișoarei, pentru a întoarce rezultatul partidei, și implicit a calificării.

Craiova a condus la o diferență de 19 puncte pe tabelă, dar Timișoara a întors diferența la 16 puncte, după tripla lui Wyatt a ținut sub control situația de la linia de fault, pentru ca tot el să înscrie după un assist spectaculos al lui Qualls (82-63).

Ivan Lilov a înscris repede după time-out, dar Timișoara n-a mai avut timp să întoarcă soarta calificării, iar oltenii s-a impus cu 82-65 în retur.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel