27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI TIMIȘNou director la Aeroportul din Timişoara

Nou director la Aeroportul din Timişoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara a decis, într-o şedinţa care a avut loc joi, ca noul director executiv să fie Daniel Stamatovici, cel care a ocupat funcţia de director comercial în aceeaşi instituţie. Stamatovici îl schimbă în funcţie pe Dorel Gradinaru, cel căruia ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu i-a solicitat demisia.

Daniel Stamatovici a absolvit, potrivit CV-ului său, în anul 1995 Academia Română de Aviaţie din Bucureşti, iar în 2004 Facultatea de Relaţii Publice şi Limbi Străine – Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca. Este timişorean, a terminat în 1988 Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Timişoara. 

Din anul 2012 lucrează la Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, iar cel mai recent post este cel de director comercial. 

Daniel Stamatovici îl înlocuieşte în funcţie pe Dorel Grădinaru. 

Actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut demisia lui Grădinaru, el fiind nemulţumit de felul în care acesta a condus aeroportul din Timişoara. În replică, Grădinaru a declarat că nu are motive să demisioneze. 

Daniel Stamatovici va prelua funcţia de la începutul anului 2022. 

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel