27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALObiecte pirotehnice confiscate de polițiștii din Municipiul Sebeș și orașul Teiuș, în...

Obiecte pirotehnice confiscate de polițiștii din Municipiul Sebeș și orașul Teiuș, în urma unor controale

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 12000 de materiale pirotehnice, au fost confiscate joi, de către polițiștii din municipiul Sebeș și orașul Teiuș, în urma unor controale în teren.

În urma acțiunilor, doi bărbați s – au ales cu dosare penale.

La data de 30 decembrie 2021, patrula de siguranță publică de la nivelul Poliției Municipiului Sebeș, formată din poliţişti și jandarmi, cu ocazia unui control în trafic, a identificat 900 de articole pirotehnic, care fac parte din categoria P1.

Față de deținătorul acestora, un bărbat, de 44 de ani, din Sebeș, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de” orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995, privind regimul materiilor explozive, iar articolele pirotehnice au fost indisponibilizate, în vederea confiscări.

Tot la data de 30 decembrie 2021, polițiștii din Teiuș au identificat un bărbat, de 42 de ani, din Teiuș, în timp ce deținea și oferea spre vânzare articole pirotehnice.

Cu această ocazie polițișii au indisponibilizat, în vederea confiscări, 334 de articole pirotehnice din categoria P1 și F2, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de” orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel