fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALA fost inaugurat noul sediu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență...

A fost inaugurat noul sediu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia. Pe viitor va fi deschis și Ghișeul Unic

Publicat în

spot_img
spot_img

Luni, a fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, din municipiul Alba Iulia.

Serviciul își va desfășura activitatea, începând de astăzi, în aceeași clădire clădire cu Primăria Alba Iulia, pe Calea Moților nr. 5 A, intrarea de la fostul Bancpost, în care vor fi deschise 4 ghișee pentru locuitorii urbei albaiuliene.

Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii sale de socializare.

Potrivit edilului, la începutul lunii februarie, va fi deschis și Ghișeul Unic.

„Primăria Alba Iulia a pus la dispoziție un sediu nou pentru Serviciul de Evidență a Persoanelor și urmează deschiderea GHIȘEULUI UNIC!

Începând de astăzi, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Alba Iulia funcționează în sediu nou, în aceeași clădire cu Primăria.

Am identificat, închiriat și modernizat această locație, deoarece Evidența Persoanelor își desfășura activitatea într-un spațiu înghesuit, împreună cu alte 3 instituții, având la dispoziție doar două ghișee și un singur aparat foto.

Aici avem 4 ghișee, fiecare cu propriul aparat foto, rezultând un timp de așteptare considerabil mai scurt și posibilitatea triplării numărului de acte procesate.

Cel mai târziu în luna martie, o să avem si o „Casă a Căsătoriilor” fiindcă, în acest moment, acestea se desfășoară pe holul primăriei, care nu este un cadru tocmai festiv.

Tot prin această investiție am reușit să relocăm unele birouri din primărie, astfel încât să facem loc mult așteptatului GHIȘEU UNIC.

Cel mai probabil, de la începutul lunii februarie, albaiulienii își vor putea rezolva problemele care țin de G.I.S., Autorizări, Urbanism, într-un singur loc și cu un singur drum la primărie, urmând includerea, în cadrul ghișeului unic, și a altor departamente.

Rezolvăm, rând pe rând, toate problemele orașului!”.

Sorin Giurca

Articole recente

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului” prin proiectul EMME

Proiectul urmărește crearea unui curriculum școlar interdisciplinar

S-a lansat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Brașov, un mediator în relația cu instituțiile statului pentru IMM-urile din județ

Lansarea PIMM Brașov a fost un eveniment mult așteptat de mediul de afaceri local, lucru dovedit de prezența într-un număr mare, mult peste așteptări, în sala conferințe din centrul Brașovului.

Sute de iubitori ai pedalării, înscriși la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge

Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Mai multe articole de același fel