21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDBovinele furate din ferma unui bistrițean, abatorizate la Suceava

Bovinele furate din ferma unui bistrițean, abatorizate la Suceava

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei bărbaţi din municipiul Bistriţa şi comuna Livezile sunt suspectaţi că, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2021, ar fi furat mai multe bovine de la o fermă din Dorolea, care ulterior ar fi fost sacrificate la un abator din judeţul Suceava, fiind creat un prejudiciu estimat la 63.000 de lei, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

“La data de 31 decembrie 2021, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt calificat în Dorolea. În noaptea de 29 spre 30 decembrie 2021, trei bărbaţi de 36, 45 şi 52 de ani din Bistriţa şi Livezile ar fi sustras un număr de 11 bovine de la o fermă din Dorolea, cauzând un prejudiciu total de 63.000 de lei. Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud şi IPJ Suceava, au fost identificate şi depistate persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat”, se arată în comunicat.

Unele dintre crotaliile bovinelor reclamate ca fiind sustrase au fost ridicate de la un abator din judeţul Suceava, stabilindu-se că au fost sacrificate în cadrul societăţii comerciale respective.

Contravaloarea prejudiciului cauzat, respectiv suma de 63.000 de lei, a fost recuperată.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a participaţiei penale. 

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel