Un bărbat de 44 de ani din Sebeș și-a înjunghiat soția și fiica soția, deși împotriva lui exista un ordin de protecție emis de instanță, după numeroasele izbucniri violente ale individului.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

După scandalurile are țineau lanț în familia celor trei, bărbatul fiind din ce în ce mai violent, soția de 34 de ani a cerut ajutor pentru a scăpa de teama că oricând se poate produce o nenorocire. Magistrații au emis un ordin de protecție pe 6 luni iar bărbatul de 44 de ani nu mai avea voie să se apropie de femeie, dar și de fiica lor de 16 ani. Cu toate acestea, el nu a ținut cont de ordinul de restricție al instanței și, cu o furie ieșită din comun, bărbatul le-a înjunghiat pe amândouă.

El a mers în casa unde locuiesc soția și fiica, fără să se gândească la consecințe. După un scurt schimb de replici cu soția, a înjunghiat-o în zona spatelui. Martoră la acest scenariu oribil a fost și fiica lor de 16 ani, care a sărit să își apere mama. În toată învălmășeala, a fost și aceasta rănită. Strigătele de ajutor i-a alertat și pe vecini, care au sunat imediat la 112.

Cele două au ajuns la spital în stare stabilă. Fata de 16 ani a scăpat cu câteva răni minore, în timp ce mama acesteia mai are nevoie de spitalizare.

Individul de 44 de ani a fost arestat preventiv. Întrucât rănile provocate soției au fost mult mai grave, el este acuzat de tentativă de omor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania