21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTUTA Arad anunță achiziţia lui Karolis Laukzemis

UTA Arad anunță achiziţia lui Karolis Laukzemis

Publicat în

spot_img
spot_img

Clubul UTA Arad a anunţat, luni, că l-a achiziţionat pe atacantul lituanian Karolis Laukzemis. Fotbalistul a fost prezentat oficial în prezenţa antrenorului Laszlo Balint şi a agentului Bogdan Apostu.

“Sunt fericit că am ajuns la acest club mare, UTA Arad. Abia aştept primul meci acasă, pe acest stadion minunat, în faţa acestor fani minunaţi. Sper să am parte de o perioadă bună aici şi să îmi ajut cât de mult pot echipa”, a declarat fotbalistul.

“Este un atacant puternic, un atacant pe care l-am căutat inclusiv în vară. Din fericire, acum s-a ivit această oportunitate, am putut să-l aducem. Karolis este primul atacant, pentru că mai vrem să aducem un atacant, mai vrem să aducem un mijlocaş ofensiv care să poată evolua în benzi, atât stânga, cât şi dreapta. Avem discuţii şi cu un jucător român, dar în principal, jucătorii de atac sunt toţi străini”, a afirmat şi Laszlo Balint.

În vârstă de 29 de ani, Laukzemis este titularul postului de atacant în naţionala Lituaniei, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost Kaysar, din Kazakhstan. Crescut la clubul Atlantas din ţara natală, atacantul a mai evoluat în trecut pentru Lokomotiv Vilnius, Granitas, Suduva, Jelgava, Istra, Tabor Sezana şi Hiberians FC. 

Karolis Laukzemis s-a alăturat apoi colegilor săi pentru primul antrenament al anului, iar miercuri va pleca în Antalya, acolo unde UTA Arad va face stagiul de pregătire al iernii. 

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel