La UTA Arad, echipă care a încheiat anul, pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, a început curățenia de iarnă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Doi dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul celor de la UTA, Ioan Hora și Liviu Antal, nu vor mai continua sub comanda tehnicianului Laszlo Balint, care i – a anunțat de altfel, pe cei doi fotbaliști, că nu mai fac parte din planurile sale.

Ioan Hora, jucător originar din Oradea, este golgheterul echipei în Liga 1, cu 4 reușite, a fost transferat în 2020, de la Gaz Metan Mediaș.

După Hora, pleacă și Antal, jucător în vârstă de 32 ani, care a marcat de 2 ori pentru UTA și a reușit o pasă de gol.

Antal a fost transferat anul trecut de UTA, de la formația lituaniană Zalgiris Vilnius.

„A fost un mic șoc pentru ei, mental e greu de acceptat, dar viața merge mai departe. O să încercăm să le găsim alte destinații importante, căci mai au multe de spus în fotbal”, a declarat impresarul Bogdan Apostu, citat de sportarad.ro.

Pe lângă cei doi “veterani”, oficialii clubului de pe Mureș, au renunțat la începutul anului, la alți trei fotbaliști din “vechea garda”: Marius Tomozei, Florin Ilie și Sorin Cristian Bustea.

Cei trei fotbaliști, au pus umărul acum doi ani, la promovarea “Bătrânei Doamne” în Liga 1.

” Conducerea clubului UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de despărțire cu jucătorii Sorin Bustea, Florin Ilie şi Marius Tomozei. Cei trei au jucat un rol important în istoria recentă a Bătrânei noastre Doamne, contribuind din plin la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc după mai bine de un deceniu.

Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru UTA şi le urăm mult succes în etapele viitoare ale carierelor!”, a fost mesajul clubului, pe site-ul oficial.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania