21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALCompanie de gaze amendată de Poliția Locală Alba Iulia, pentru realizare unor...

Companie de gaze amendată de Poliția Locală Alba Iulia, pentru realizare unor lucrări deficitare

Publicat în

spot_img
spot_img

O companie de gaze, a fost amendată săptămâna trecută, de către Poliția Locală Alba Iulia, prin secția Disciplina în Construcții, pentru realizarea unor lucrări deficitare.

Compania în cauză, și – a desfășurat activitatea pe trei străzi din municipiu, iar la finalul lucrărilor la rețeaua de gaze naturale, străzile au rămas nepracticabile, pentru locuitorii din zonele respective.

Pentru neregulile constatate, firma a fost amendată cu suma de 34.000 lei.

Primăria Alba Iulia nu va permite niciunei firme să își bată joc de oraș și de albaiulieni!

Disciplina în Construcții, structură a Poliției Locale, a amendat, săptămâna trecută, o companie de gaze care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului. Au fost date trei amenzi, în valoare totală de 34.000 lei, deoarece firma a executat lucrări la rețeaua de gaze pe două străzi din oraș, strada Dr. Aurel Lazăr și strada Fântânelelor, iar trotuarul nu a fost adus la starea inițială, așa cum era prevăzut în acordul de administrator drum.

De asemenea, pe strada Ioan Buteanu, firma a început o lucrare, pe care, mai apoi, a abandonat-o, iar strada a rămas nepracticabilă.

Doresc să transmit tuturor firmelor care au o relație contractuală cu Primăria Municipiului Alba Iulia sau execută lucrări pe raza orașului, faptul că nu vom accepta lucrări prost executate, nu vom recepționa astfel de lucrări și nu vom ezita nici o secundă în a aplica amenzi.

Nu suntem adepții soluțiilor extreme, dar TOATĂ LUMEA trebuie să înțeleagă un fapt esențial: domeniul public este al tuturor albaiulienilor, iar noi, ca și administrație, avem datoria de a reprezenta interesele locuitorilor orașului nostru.

Ca urmare cerem un lucru de bun simț: așa cum Primăria a plătit mereu la timp serviciile către firmele cu care avem contracte, dorim ca și partenerii contractuali să respecte proprietatea publică, obligațiile asumate, dar mai ales să-i respecte pe albaiulieni“, a transmis marți, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Antoniu Popescu, prin intermediul paginii de socializare.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel