Irina ajunge la casa de la ţară a colegilor ei, Tudor şi Bogdan, doi fraţi îndrăgostiţi de ea cu care lucrează într-o agenţie de publicitate. În cele trei zile şi trei nopţi în care cei trei trebuie să conceapă o reclamă la salam vânătoresc, încep să se spună lucruri care nu s-au spus niciodată. Prin întâlnirea cu băieţii simpli de la ţară, prieteni ai celor doi fraţi, Irina îşi pune la îndoială relaţia cu logodnicul rămas acasă, iar în final va trebui să ia o decizie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Spectacolul “Lucruri nespuse” este o comedie poetică, una în care adevărurile dure despre iubire sunt spuse simplu şi firesc. Spectacolul este o frescă a diferitelor tipuri de iubire, cea maternă, cea aproape matură din pragul unei căsnicii, cea incipientă a celor foarte îndrăgostiţi, cea funcţională între oameni căsătoriţi dar lipsiţi de pasiune. Spectacolul este totodată o frescă a ceea ce înseamnă masculin-feminin astăzi, a raporturilor dintre bărbaţi şi femei, cu o reîntoarcere la lucrurile general acceptate şi cu o privire ageră la ceea ce se doreşte astăzi.

“Lucruri nespuse” este primul spectacol din programul de regie al Letei Popescu din următorii 3 ani, un program de teatru popular în care regizoarea revizitează structurile clasice, mecanismele comice, poveştile cu tâlc, într-o rescriere care nu trădează căutările artistice. Totodată, spectacolul marchează premiera absolută a piesei “Lucruri nespuse”.

Din distribuţie fac parte actorii: Dan RĂDULESCU – Ştefan (Tatăl), Georgiana GHERGU – Sandra (Mama), Cristian IORGA – Bogdan (Fiul), Ştefan DOGARU – Tudor (Fiul), Laura MIHALACHE – Irina (Femeia măritată), Theo MARTON – Bărbatul, iar în rolul meşterilor: Ştefan MURA / Csaba CIUGULITU – Alex, Andi GHERGHE – Andrei, Mihai CRĂCIUN – Genucu, Luchian PANTEA – Marian şi Tiberius VASINIUC – Valerică.

Piesa a fost scrisă de Leta POPESCU şi Maria MANOLESCU, regia artistică este semnată de Leta POPESCU, scenografia îi aparţine lui Mihai PĂCURAR, muzica a fost compusă de Magor BOCSÁRDI, mişcarea scenică a fost concepută de Mihai MIHALCEA, sufleor este Laura MOLDOVAN, iar regia tehnică este asigurată de Stelian CHIŢACU.

Următoarea reprezentaţie va avea loc marţi, 18 ianuarie, ora 18.00, la Sala Mare.

Spectacolul are o durată de 2 ore şi este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Biletele pot fi achiziţionate în format electronic de pe platforma www.biletmaster.ro

Casieria de la Sala Mare este deschisă de luni până vineri între orele 9.00 – 18.00, iar Casieria de la Sala Mică este deschisă cu o oră înainte de spectacole (17.30 – 18.30), atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania