21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTUniversitatea Cluj s - a despărțit de 8 jucători. Urmează și alții?

Universitatea Cluj s – a despărțit de 8 jucători. Urmează și alții?

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea Cluj, echipă care ocupă locul 3, în Liga 2, și – a luat la revedere de la mai mulți jucători, în pauza competițională.

Erik Lincar, antrenorul echipei de pe Someș, a anunțat luni, că numai puțin de 7 jucători, nu vor mai continua la reluarea sezonului, în tricoul “șepcilor roșii”.

Astfel, tehnicianul Universității, a renunțat la serviciile fotbaliștilor: Carol Taub, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan, Andrei Blejdea, Alexandru Gîț și Charles Acolatse.

Dintre cei șapte fotbaliști, Carol Taub era cel mai vechi component al formației universitare. Transferat de la Politehnica Timișoara, fundașul stânga a evoluat timp de trei ani și jumătate pentru echipa clujeană, bifând 76 de apariții și cinci goluri.

În cursul zilei de marți, oficialii lui “U”, au anunțat despărțirea de încă un jucător, astfel că numărul plecărilor a ajuns la 8. Este vorba despre portarul George Micle, care venise sub formă de împrumut de la Campionii FC Argeș.

Din sezonul regular al Ligii 2, au mai rămas de disputat 3 etape, iar Universitatea Cluj, ocupă locul 3, cu 33 puncte.

Clujenii sunt în luptă pentru locul 3, cu Concordia Chiajna și FC Buzău, iar “studenții” au nevoie de o victorie în ultimele trei etape pentru a fi sigure de prezența în play-off.

În cele trei etape rămase de disputat, Universitatea va mai avea de jucat cu Concordia Chiajna și Dunărea Călărași, ambele pe teren propriu, și FC Hermannstadt – deplasare.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel

Noapte de rugăciune la pelerinajul eparhial de la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Sanctuar Arhiepiscopal Major

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla și Preasfinţitul Părinte Claudiu invită şi în acest an credincioşii să continue tradiţia urmată de-a lungul generaţiilor în Biserica Română Unită şi în Eparhia de Cluj-Gherla, cea a pelerinajelor la sanctuarele mariane în Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.