21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALGospodărie din Șpălnaca, în flăcări de la o afumătoare. O femeie a...

Gospodărie din Șpălnaca, în flăcări de la o afumătoare. O femeie a suferit un atac de panică

Publicat în

spot_img
spot_img

O gospodărie din localitatea Șpălnaca (comuna Hopârta) a fost afectată miercuri, de un incendiu, care a izbucnit la o afumătoare.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Aiud în cooperare cu SVSU Hopârta, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Potrivit ISU Alba, la momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta la o afumătoare pe aproximativ 8 mp, iar după aceea acesta s – a propagat și la locuința din vecinătatea afumătoarei.

O persoană de sex feminin a suferit un atac de panică, și a fost asistată de către echipajul medical prezent la locul solicitării.

În urma incendiului, au ars afumătoarea, pe o suprafață de aproximativ 8 metri pătrați, și aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul casei.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel