21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTNovak Djokovic, numărul 1 mondial în tenis, este reținut de mai multe...

Novak Djokovic, numărul 1 mondial în tenis, este reținut de mai multe ore, pe aeroportul din Melbourne – Australia

Publicat în

spot_img
spot_img

Sârbul Novak Djokovic, numărul 1 ATP, este reținut de mai multe ore, pe aeroportul din Melbourne – Australia.

Potrivit presei locale și internaționale, Nole este interogat într – o cameră a aeroportului din Australia, tenismenul neavând acces nuci măcar la telefonul mobil.

Dacă autoritățile australiene, constată că documentele prezentate de Djokovic, nu sunt în regulă, numărul 1 mondial, se va întoarce în Serbia.

Autoritățile de frontieră australiene, i – au interzis lui Nole, să intre în țară, din cauză că sportivul și echipa sa, au făcut o greşeală în cererea de viză.

Djokovic are o scutire emisă de o comisie independentă de experți medicali, care atestă că vaccinul îi oferă reacții adverse puternice, iar la plecarea spre Australia, echipa sa nu a solicitat o viză care permite scutiri medicale pentru nevaccinare.

Jucătorul a ajuns miercuri în Australia, unde urmează să joace la Australian Open.

Poliţia de frontieră a cerut clarificări de la guvernul statului victorian cu privire la cererea lui Djokovici, relatează ziarul Age din Melbourne.

După ce a fost trimisă cererea și cercetată, aceasta a fost respinsă de guvernul statului victorian.

Scott Morrison, prim ministrul Australiei, a declarat că vedetei tenisului i se va refuza intrarea în ţară dacă nu oferă dovezi că nu poate fi vaccinat din motive medicale.

Autorităţile australiene cer ca sportivii care intră în Australia să fie vaccinaţi cu schemă completă, să fi trecut prin boală în ultimele şase luni sau să solicite şi să primească o scutire medicală.

Novak Djokovic a refuzat să declare dacă este vaccinat sau nu, împotriva COVID – 19, iar acest lucru ridică foarte multe semne de întrebare.

Novak Djokovic a triumfat de 9 ori, la Australian Open, prima dată în 2008, urmând apoi titlurile din 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, și încheind cu cel obținut în 2021.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel