21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEOttó Szép, fost preşedinte al Tribunalului Arad, numit secretar de stat...

Ottó Szép, fost preşedinte al Tribunalului Arad, numit secretar de stat în Ministerul Justiţiei

Publicat în

spot_img
spot_img

Fostul preşedinte al Tribunalului Arad, Ottó Szép, a fost numit secretar de stat în Ministerul Justiţiei, fiind propus de PSD Arad după ce s-a înscris în organizaţia judeţeană.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de PSD Arad, fostul preşedinte al Tribunalului “s-a alăturat de curând echipei PSD Arad, principalul criteriu care a stat la baza nominalizării fiind cota sa înaltă de profesionalism”.

El a fost propus “pentru a reprezenta organizaţia şi Aradul în Guvernul României” de către preşedintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Ottó Szép şi-a început cariera de judecător în luna decembrie 1996, la Judecătoria Arad, unde a fost magistrat până în anul 2004, de când şi-a continuat activitatea la Tribunalul Arad, până în decembrie 2021. A ocupat funcţia de preşedinte al Secţiei Civile din cadrul Tribunalului Arad, în perioada 2010 – 2012, iar între anii 2013 – 2018 a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Arad. Începând cu 1 iulie 2018 şi până în 23 decembrie 2021 a fost preşedinte al Tribunalului Arad.

“A fost indiscutabil unul dintre cei mai vizibili conducători al instanţei arădene, în perioada cât s-a aflat la conducerea ei a reuşit să propună şi să deruleze investiţii care au modernizat esenţial structura interioară a clădirii şi a girat implementarea la nivel local mai întâi, apoi la nivel naţional, aplicaţii IT esenţiale pentru modernizarea instanţelor din România”, se arată în comunicatul transmis de PSD Arad. 

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel