27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTPreşedintele Serbiei, după expulzarea lui Djokovici din Australia: Vom lupta pentru dreptate...

Preşedintele Serbiei, după expulzarea lui Djokovici din Australia: Vom lupta pentru dreptate şi adevăr

Publicat în

spot_img
spot_img

Preşedintele sârb Aleksandar Vucici denunţă “hărţuirea” suferită de tensiemnul Novak Djokovici, căruia Australia i-a refuzat intrarea pe teritoriul său din motive sanitare, informează lequipe.fr.

“Tocmai am încheiat o conversaţie telefonică cu Novak Djokovici. I-am spus lui Novak că toată Serbia este alături de el şi că autorităţile noastre iau toate măsurile pentru a opri cât mai curând hărţuirea celui mai bun jucător de tenis din lume. În conformitate cu toate standardele dreptului internaţional public, Serbia va lupta pentru Novak Djokovici, pentru dreptate şi adevăr”, a scris liderul populist sârb, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Novak Djokovici nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată. El poate face apel la această decizie, dar cel mai probabil nu va evolua la Australian Open.

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul va fi transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel