27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTProtest la Melbourne în fața hotelului în care este cazat Novak Djokovic

Protest la Melbourne în fața hotelului în care este cazat Novak Djokovic

Publicat în

spot_img
spot_img

Tenisuni la Melbourne, după ce autoritățile nu i-au permis lui Novak Djokovic, locul 1 ATP, să intre în Australia, deși sârbul primise asigurări că va putea juca la Australian Open chiar dacă nu este vaccinat anti-Covid-19.

Situația s-a schimbat complet în momentul în care sportivul a ajuns pe pământ australian. Djokovic a prezentat o scutire emisă de o echipă de experți medicali, care atestă faptul că vaccinul anti-Covid-19 îi oferă reacții adverse puternice. Cu toate acestea, autoritățile australiene au considerat că Nole nu a prezentat dovezi suficient de bune pentru a i se permite intrarea în Australia.

După aproape 9 ore în care a fost interogat de polițiștii de frontieră de la Antipozi, Djokovic a fost sfătuit să părăsească țara. Cu toate acestea, avocații sârbului vor să conteste decizia luată de autoritățile din Australia.

În acest context, Nole a fost transportat la Park Hotel din Melbourne, unde se află în izolare. Marele campion sârb stă în același hotel în care se află refugiați și persoane care cer azil politic.

Comunitatea sârbă din Australia nu a rămas indiferentă față de situația în care se află Novak Djokovic. Compatrioții sportivului au început să se strângă în fața hotelului din Melbourne. Oamenii contestă decizia pe care autoritățile australiene au luat-o în cazul liderului mondial.

Sursa foto: Getty

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel