21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTVom avea, în sfârșit, selecționer? Ladislau Bölöni a ajuns în România, pentru...

Vom avea, în sfârșit, selecționer? Ladislau Bölöni a ajuns în România, pentru a prelua postul de antrenor al primei reprezentative de fotbal

Publicat în

spot_img
spot_img

Ladislau Boloni a sosit, joi, în România, pentru a purta ultimele negocieri cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, în vederea preluării postului de selecționer al primei reprezentative de fotbal, post lăsat liber după demiterea lui Mirel Rădoi.

Tehnicianul în vârstă de 68 ani, a fost așteptat la aeroport, de către Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal.

În fața jurnaliștilor prezenți la aeroport, Ladislau Boloni, nu a dorit să discute despre negocierile pe care le va purta cu Federația, acesta s – a rezumat la a le ura reprezentanţilor mass-media “La mulţi ani”.

Miercuri, Mihai Stoichiţă declara, la DigiSport, că în zilele următoare vor avea loc discuţii decisive cu antrenorul Ladislau Boloni despre preluarea primei reprezentative.

Ladislau Boloni este liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Panathinaikos Atena.

În cariera sa, Boloni a mai antrenat formațiile Sporting Lisabona, Standard Liege, Rennes, Moncaco, PAOK, Royal Antwerp.

Boloni este antrenorul care i – a descoperit la Sporting Lisabona, pe Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma și Hugo Viana.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. “Tricolorii” vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel