27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALZece viitori pompieri, în practică la ISU Alba

Zece viitori pompieri, în practică la ISU Alba

Publicat în

spot_img
spot_img

Zece elevi ai Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești au început astăzi primul lor stagiu de practică, în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Alba-Iulia.

Începând de astăzi, zece elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești își vor desfășura stagiul de practică în cadrul unității noastre.

Cu sprijinul și sub îndrumarea tutorilor profesionali cu experiență, elevii vor avea ocazia să intre în contact cu situația operativă și își vor fundamenta pregătirea prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice.

Le dorim mult succes tinerilor pompieri și îi așteptăm alături de noi după absolvirea studiilor“, au transmis reprezentanţii din cadrul ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.

Elevii vor fi repartizați la subunitățile inspectoratului, unde se vor pregăti alături de salvatorii profesioniști ai unității.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel