Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, au organizat vineri seară, o acțiune în trafic, pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, au organizat vineri seară, o acțiune în trafic, pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În cadrul acțiunii, peste 150 de șoferi au fost testați de către polițiști, cu aparatul etilotest, șase dintre aceștia au fost depistați de către oamenii legii, ca fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Peste 150 de conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri din Alba Iulia, în 4 ore, în cadrul unei acțiuni care a vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a drogurilor. Polițiștii au depistat 6 conducători auto care au urcat la volan după ce au consumat alcool.

În seara zilei de 7 ianuarie 2022, între orele 20,00 – 24,00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia și a secțiilor de poliție rurală arondate, o amplă acțiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranța traficului rutier și conduc autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

S-a acționat în filtre rutiere și au fost opriți și testați, cu aparatul etilotest, 157 de conducători auto. În urma testărilor, pentru 6 dintre aceștia au rezultat valori pozitive în ceea ce privește consumul de alcool.

Față de unul dintre conducătorii auto depistați, a fost întocmit dosar penal, după ce s-a constatat că aparatul etilotest a indicat o valoare mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: arhiva

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.