21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTSă o ajutăm pe Rebeca. Fetița fotbalistului Mihai Simoneac, diagnosticată cu o...

Să o ajutăm pe Rebeca. Fetița fotbalistului Mihai Simoneac, diagnosticată cu o boală incurabilă

Publicat în

spot_img
spot_img

O fetiță în vârstă de 3 ani, din municipiul Petroșani, a fost diagnosticată de către medici ca suferind de o boală incurabilă și acum ne cere ajutorul tuturor.

Rebeca, pe numele său, că despre ea este vorba, este fiica fotbalistului Mihai Simoneac, jucător care evoluează în Liga 3, la Jiul Petroșani.

Pentru a scăpa de această boală nemiloasă, Rebeca are nevoie de efectuarea unei operații în străinătate, costurile intervenţiei chirurgicale se ridică la 300.000 euro.

Părinții nu își pot permite să strângă toată suma, aceștia au ales să facă un apel al cei care doresc să îi ajute, prin intermediul paginii de socializare a lui Mihai Simoneac și a clubului Jiul Petroșani.

Fetiţa a început să aibă dureri abdominale în luna august a anului trecut.

Pe 24 decembrie, chiar în ajunul Crăciunului, micuţa a ajuns la spitalul Judeţean de Urgenţă Deva cu dureri groaznice, inapetenţă şi constipaţie.

Pe 5 ianuarie, fetiţa a fost internată la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii” Louis Turcanu” din Timişoara. Aici, medicii au diagnosticat-o cu cancer. Vestea i-a devastat pe părinţi.

Colegii de breaslă a fotbalistului din Valea Jiului, nu au rămas nepăsători la suferința acestuia, și i – au sărit imediat în ajutor, printre cei care au făcut donații aflându-se atacantul echipei FCSB Claudiu Keșeru, Mihai Pintilii sau Alexandru Borbei, goalkeeper – ul celor de la Lecce.

SĂ O SALVĂM PE REBECA! Este o luptă contra cronometru!

Rebeca este o minune de copil! Rebeca poate fi copilul din sufletul fiecărui părinte! Până azi, umplea cu râsetul ei sufletele celor din jur. O boală nedreaptă, CANCERUL, a lovit trupul ei plăpând.

O tumoră canceroasă retroperitoneală dreaptă, de dimensiuni foarte mari, localizată într-o zonă aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse în organism. Singura ei șansă este o operație, în cel mai scurt timp, efectuată în străinătate.

Costurile se ridică la suma de 300.000 euro, sumă ce poate fi strânsă doar împreună cu dumneavoastră. Nu uitați, pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea, de aceea vă rugăm să spuneți mai departe tuturor cunoscuților!

ESTE O LUPTĂ CONTRA CRONOMETRU! FIECARE MINUT ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

Majoritatea avem copii și, știm, că viața noastră s-ar stinge fără ei! Când seara veți pune capul pe pernă, sufletul dumneavoastră va spune: „am dat o viață nouă unui suflet de înger!” Și, nimic nu e mai frumos decât a fi OAMENI, nu trecători!!!

O putem salva pe Rebeca în conturile:

RO87BTRLRONCRT0452108301, pentru tranzacțiile în RON;
Beneficiar, SIMONEAC MIHAI

RO37BTRLEURCRT0452108301, pentru tranzacțiile în EURO;
Beneficiar, SIMONEAC MIHAI

RO92BTRLGBPCRT0452108301, pentru tranzacțiile în LIRE STERLINE
Cont REVOLUT, RO43BREL0005506664920100, în RON, beneficiar SIMONEAC MIHAI

RO92BTRLGBPCRT0452108301, în lire, SIMONEAC MIHAI

Pentru transfer direct, prin aplicația BT Pay, numărul de telefon al beneficiarului este 0737969145, SIMONEAC MIHAI.

VĂ MULȚUMIM!”, a fost mesajul transmis de către Mihai Simoneac, prin intermediul paginii de socializare.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel