27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJCursuri gratuite de schi la Buscat, cu ocazia World Snow Day

Cursuri gratuite de schi la Buscat, cu ocazia World Snow Day

Publicat în

spot_img
spot_img

Iubitorii de schi pot beneficia de cursuri gratuite la World Snow Day, un eveniment care va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, pe pârtia Buscat din Băişoara, judeţul Cluj.

“Magia iernii ne adună din nou pe pârtie. Iubitorii de zăpadă vor putea să se bucure şi în acest an de cursuri GRATUITE de schi, la cea de-a doua ediţie World Snow Day. Oricine este bine primit, iar vârsta minimă de participare este de 3 ani. Cei prezenţi pe pârtie se vor bucura de o sumedenie de surprize. Pe lângă cursurile gratuite oferite de instructori acreditaţi, vor exista tombole cu premii, dar şi workshop-uri organizate de Armata Română. Militarii vor face prezentări de armament şi a echipamentelor de alpinism. De asemenea, vor avea loc demonstraţii de focuri, dar şi de operaţiuni căutare-salvare”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de organizatorii evenimentului.

Potrivit sursei citate, vor fi mai multe zone special amenajate pentru participanţi, printre care şi una unde cei care vor veni se pot încălzi cu un ceai fierbinte, să asculte muzică şi să se relaxeze, iar cei mai norocoşi vor pleca acasă cu cadouri generoase.

“Zăpadă este din belşug, locaţia este aproape de Cluj-Napoca, la Buscat, iar noi suntem pregătiţi să le oferim o zi magică tuturor participanţilor. Sportul trebuie să facă parte din vieţile noastre şi noi ne dorim să îl facem mult mai accesibil, fie că este vară sau iarnă. Chiar dacă nu toată lumea are posibilităţi. Tocmai de aceea, venim cu astfel de evenimente, ca toată lumea să facă mişcare”, a declarat, conform comunicatului, Bogdan Andreica, organizatorul World Snow Day România şi preşedintele Asociaţiei Napocatrio.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Napocatrio, în colaborare cu Federaţia Internaţională de Schi.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel

Noapte de rugăciune la pelerinajul eparhial de la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Sanctuar Arhiepiscopal Major

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla și Preasfinţitul Părinte Claudiu invită şi în acest an credincioşii să continue tradiţia urmată de-a lungul generaţiilor în Biserica Română Unită şi în Eparhia de Cluj-Gherla, cea a pelerinajelor la sanctuarele mariane în Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.