Echipele de handbal feminin Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare, au câștigat sâmbătă și duminică, partidele disputate în grupa C și B, a EHF European League.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Măgura Cisnădie, echipa pregătită Alexandru Weber, antrenor originar din Sebeș, a trecut pe teren propriu, cu scorul de 33-28 (16-13), formația Storhamar Handball Elite (Norvegia).

Să mai spunem că echipa scandinavă, a eliminat în turul 3 preliminar, pe SCM Gloria Buzău.

Handbalistele din județul Sibiu, au controlat partida de la capăt la celălalt, acestea neavând emoții în a obține victoria.

În prima repriză, handbalistele din Cisnădie, au condus la o diferenţă de 5 goluri pe tabelă, ca mai apoi în partea secundă, acestea să conducă și la un avans de șase goluri (32 -26).

Pentru Măgura Cisnădie, este a trei participare în grupele EHF.

Măgura: Trusova, de Arruda – Neagu 9, Dmitrovic 7, Băcăoanu 6, Gariaeva 3, Abed-Kader 2, Radojevic 2, Bardac 2, Ianăși 1, Blazevic 1, Tamas, Marin, Necula. Antrenor: Alexandru Weber.

O victorie a obținut și Minaur Baia Mare, în partida disputată duminică, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, cu scorul de 34-32 (18-14), în fața echipei poloneze MKS Zaglebie Lubin.

Băimărencele au obținut o victorie nu fără emoții, gazdele conducând la pauză cu o diferență de 4 goluri (18-14).

În repriza secundă, handbalistele de la Minaur, au fost din nou cârma meciului, conducând la o diferență de trei goluri în permanență, până în min. 54, când echipa poloneză a reuşit egalarea, 29-29.

Jucătoarele antrenate de cuplul de antrenori Raul Fotonea și Daniel Apostu, au fost mai concentrate pe final şi a reuşit să obţină victoria, cu 34-32.

CS Minaur: Cristina Enache (7 intervenții), Amra Pandzic (6 intervenții, a apărat un 7m) – Cristina Laslo 7, Andreea Popa 7, Asuka Fujita 6, Jelena Lavko 5 (unul din 7m), Yaroslava Burlachenko 4, Alexandra Severin 3, Anca Polocoșer 1, Angela Cioca 1, Ana Maria Tănasie, Eva Kerekes, Karoline de Souza, Andreea Țîrle, Maria David (nu a intrat). Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.

Sursa – foto: Facebook Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania