FC Hermannstadt, vicecampioana de iarnă în Liga 2, a realizat patru transferuri pentru ultima parte a sezonului și a unei eventuale promovări a echipei sibiene în Liga 1.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Cel mai important transfer al iernii, pentru FC Hermannstadt este aducerea lui Ioan Hora, jucător care a fost pus pe liber de către UTA Arad.

În tricoul “Bătrânei Doamne”, Hora a evoluat în 17 partide, reușind să înscrie 4 goluri, fiind al doilea marcator al echipei arădene.

În cariera sa, fotbalistul originar din Oradea a evoluat pentru echipe ca UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii Tg. Jiu, Konyaspor, Akhisarspor, Elazigspor (Turcia), FCSB și Gaz Metan Mediaș.

Pe lângă Hora, echipa de pe Cibin i – a mai transferat pe psotul de atăcant pe Andrei Blejdea de la Universitatea Cluj, jucător care evoluat în 16 partide, pentru “șepcile roșii” în Liga 2, formație pentru care a marcat 2 goluri.

În cariera sa, Blejdea a mai evoluat la Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu, Campionii FC Argeș și Dinamo, iar la începutul carierei a jucat pentru FC Wil (Elveția), NK Zarica Kranj (Slovenia) și Eintracht Braunschweig II (Germania).

Compartimentul ofensiv a mai fost întărit cu încă un atacant, Daniel Paraschiv, jucător îmrpumutat de la campioana CFR Cluj, care și ea la rândul l – a împrumutat la FC Voluntari.

În sezonul trecut, al Ligii 2, Paraschiv, era golgheterul formației ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, formație pentru care reușea să marcheze 13 goluri.

În cariera sa, Paraschiv a mai evoluat la FC Braşov, Preciziei Săcele (juniori), Viitorul Ghimbav, AFC Hărman, Luceafărul Oradea, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, FC Voluntari și FC Voluntari 2.

Ultima achiziție, este cea a lui mijlocașului central, Ionuț Biceanu transferat de la Concordia Chaijna, unde a evoluat în 17 partide.

Lotul celor de la FC Hermannstadt, s – a reunit luni, iar la primul antrenament al anului, sub comanda tehnicianului Marius Măldărașanu, au fost prezenți 21 de jucători: Ionuț Pop, Vlad Muțiu, Mirel Bolboașă, Călin Grecu; Ionuț Stoica, Saeed Issah, Dodo Tomșa, Florin Bejan, Raul Opruț, Alex Pantea; Silviu Balaure, Călin Popescu, Ace” Oroian, Mino Sota, Ionuț Năstăsie, Baba Alhassan, Petrișor Petrescu; Cosmin Bucuroiu, Valentin Buhăcianu, alături de Rareș Iaru și Loren Niță de la FC Hermannstadt 2.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania