21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALUrmărit la nivel național, reținut de polițiștii din Vințu de Jos

Urmărit la nivel național, reținut de polițiștii din Vințu de Jos

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, dat în urmărire la nivel național a fost identificat și reținut de polițiștii din localitate.

Bărbatul era căutat de polițiști, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune si fals în înscrisuri sub semnătura privată.

La data de 10 ianuarie 2022, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au identificat și reținut un bărbat, de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 11 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune si fals în înscrisuri sub semnătura privată și se sustrăgea executării pedepsei, fiind dat în urmărire, la nivel național.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel