27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALGheorghe Tamaș, veteran de război, din Daia Română, sărbătorit la împlinirea celor...

Gheorghe Tamaș, veteran de război, din Daia Română, sărbătorit la împlinirea celor 99 ani

Publicat în

spot_img
spot_img

Sărbătoare plină de emoţii, respect şi recunoştinţă, astăzi, la Daia Română: veteranul de război Gheorghe Tamaș, a fost felicitat de comunitate, la împlinirea venerabilei vârste de 99 de ani.

Gheorghe Tamaș, este veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, luptând pe frontul din Cehoslovacia.

“Născut la 12.01.1923 în localitatea Daia Română, veteranul de război Gheorghe Tamaș a făcut parte din Divizia 20 Artilerie și a luptat în cel de-al doilea război mondial pe frontul din Cehoslovacia, în perioada 1944-1945. Experiență dura și amintirile trăite în timpul războiului au rămas încă vii în memoria veteranului.

Cei prezenți i-au oferi un tort aniversar și diplome și l-au asigurat că vor fi prezenți anul viitor pentru a-l sărbători împreună la împlinirea centenarului de viață.

Astăzi l-am sărbătorit pe veteranul de război mr. (rtr) Gheorghe TAMAS din localitatea Daia Română la împlinirea venerabilei vârste de 99 ani. Și cu această ocazie am remarcat cu multă bucurie că a rămas aceeași fire încrezătoare și optimistă.

La acest moment frumos și emoționant din viață distinsului veteran au mai fost prezenți domnii Visarion HAPRIAN – primarul loc. Daia Română, col. (rtr.) Nicolae PANDURU- președinte ANCMRR filiala Albă, col. (rtr.) Ovidiu NEAMȚU -vicepreședinte ANCMRR Albă, col. (rtr) Eugen PAPES -președinte ANVR, filiala Albă și plt. Adj.pr. Ioan MIHU reprezentantul CMJ Albă.

La mulți ani fericiți și multă sănătate brav veteran!”, au transmis prin reprezentanții Consiliului Judeţean al Pensionarilor si Persoanelor vârstnice din Alba.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel