21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORInvestiţie de 14 milioane de euro pentru un depozit frigorific, la Oradea

Investiţie de 14 milioane de euro pentru un depozit frigorific, la Oradea

Publicat în

spot_img
spot_img

O investiţie de 14 milioane de euro, în Parcul Industrial Eurobusiness II, a fost contractată marţi de administratorul parcurilor industriale din Oradea şi din judeţul Bihor, Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), cu reprezentanţii societăţii Drauber SRL.

Potrivit comunicatului remis miercuri de ADLO, agenţia a atribuit firmei o parcelă de 21.540 mp pe baza depunerii unei scrisori de intenţie şi a parcurgerii procedurii de negociere directă desfăşurată la finalul lunii octombrie 2021.

Prin această investiţie se va realiza un depozit frigorific pentru depozitare produse alimentare la temperatură controlată, în suprafaţă de 11.200 mp şi birouri administrative.

În acest obiectiv economic se vor crea 20 de locuri de muncă.

Compania menţionată activează din anul 2013 în domeniul “Activităţi conexe transportului rutier de mărfuri”, fiind rezident din anul 2021 cu un proiect similar în Parcul industrial Eurobusiness III Oradea. Începând cu anul 2022 şi-a exprimat intenţia de a desfăşura în Parcul industrial II activităţile de depozitare produse la temperatură controlată, activităţi de cross-dock, picking şi distribuţie, specifice domeniului de activitate şi alte activităţi conforme cu Regulamentul de funcţionare al parcului industrial.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Prima premieră a noii stagiuni a teatrului ”Szigligeti” din Oradea, un omagiu adus scriitorului Tamási Áron la 125 de ani de la naştere

Teatrul ''Szigligeti'' din Oradea, prin cele trei trupe ale sale, Trupa Szigligeti, Ansamblul Nagyvárad şi Trupa Lilliput, pregăteşte o stagiune 2022 - 2023 cu producţii noi, marcând totodată şi aniversările legate de naşterea poetului Petőfi Sándor (200 de ani) şi a scriitorului ardelean Tamási Áron (125 de ani)