21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALJudețul Alba are subprefect. Corneliu Mureșan din partea PSD

Județul Alba are subprefect. Corneliu Mureșan din partea PSD

Publicat în

spot_img
spot_img

Județul Alba are de astăzi, un nou subprefect, în persoana lui Corneliu Mureșan, consilier local din partea filialei locale PSD, acesta ocupând și funcția de director al CS Unirea Alba Iulia.

Hotărârea privind numirea sa în funcția de subprefect a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

Noul subprefect a fost numit în funcție miercuri, de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, printr – o hotârăre de Guvern.

Prin aceeași hotărâre, prin care a fost numit în noua funcție Corneliu Mureșan, au fost eliberaţi din funcţie 2 prefecţi şi 10 subprefecţi.

De asemenea, potrivit ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode prin aceeași hotărâre au fost numiți în funcții 5 prefecţi şi 15 subprefecţi.

“În total, din cei 42 de prefecţi au fost numiţi, de la momentul negocierii politice, 17 prefecţi, urmând ca restul până la 42, fie rămân în funcţie – cum este cazul celor 14 prefecţi de la PNL şi 3 de la UDMR – deci 17 rămân în funcţie… Vorbim de un rest de 16 prefecţi care trebuie numiţi în şedinţele viitoare.

Pe măsură ce vom primi toate confirmările de la instituţiile statului, care au această obligaţie de validare a candidaturii lor, vom veni în guvern cu aceste propuneri: 13 de la PSD, doi de la PNL şi unul de la UDMR. De asemenea, pPeste 60% din prefecţii, subprefecţii negociaţi au fost deja numiţi şi urmează să fie instalaţi în funcţie”, a precizat ministrul Bode la finalul Ședinței de Guvern.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel