21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SĂLAJLocomotiva trenului Regio 4044 Baia Mare – Jibou a luat foc

Locomotiva trenului Regio 4044 Baia Mare – Jibou a luat foc

Publicat în

spot_img
spot_img

Locomotiva trenului Regio 4044 Baia Mare – Jibou a luat foc în zona Satlung pe Someş-Mireşu Mare. CFR minimalizează situația și precizează că siguranţa călătorilor nu a fost afectată și că a fost doar o ”degajare de fum”.

”Astăzi, 12 ianuarie 2022, la trenul Regio 4044 care circulă în relaţia Baia Mare – Jibou s-a produs o degajare de fum la locomotivă în zona Satulung pe Someş-Mireşu Mare. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenţie deplasându-se la faţa locului”, a anunţat CFR.  

Compania precizează că siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost afectate. 

”Pentru deblocarea traficului şi continuarea călătoriei pasagerilor în condiţii de siguranţă, trenul va circula cu o altă locomotivă care va sosi de la Jibou. Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare”, a mai transmis compania. 

Foto: arhivă

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel