27.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘRecital de poezie, concert și un spectacol de dans, la evenimentul organizat...

Recital de poezie, concert și un spectacol de dans, la evenimentul organizat în Maramureș cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” vă invită la evenimentul cultural-artistic ”La steaua care-a răsărit”, care se va desfășura online.

”Cel mai mare scriitor român pe care l-a ivit până acum timpul” după cum îl descria Nicolae Iorga, Mihai Eminescu este considerat cea mai importantă personalitate a culturii române, motiv pentru care, ziua de 15 ianuarie, data nașterii poetului, a fost aleasă ca Zi a Culturii Naționale.

Publicul  este invitat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, începând cu ora 19:00, la un eveniment live care va cuprinde recital de poezie, concert de cântece pe versurile marelui poet, precum și un spectacol de dans, susținut de corpul de balet și orchestra Ansamblului Folcloric Național Transilvania, alături de invitații săi, pe pagina de Facebook a instituției, la adresa: https://www.facebook.com/ansamblultransilvania/.

Articole recente

Peste 600 de vitezomani și 10 permise reținute, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Alba

Polițiștii rutieri din cadrul IPJ Alba, au derulat timp de o săptămână, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe drumurile din județ.

Casă lovită de un fulger, la Ighiu. Acoperișul a fost cuprins de un incendiu

Acoperișul unei locuințe din comuna Ighiu, județul Alba a fost cuprins de un incendiu, luni după-amiază, ce a fost lovit direct de un trăsnet.

UBB, în primele 5% universități din lume și singura din ţară prezentă în clasamentul Shanghai

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este universitatea cu tradiţia academică cea mai veche din țară

Mai multe articole de același fel