21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJBagaj suspect într-un mall din Cluj

Bagaj suspect într-un mall din Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Mai multe echipaje de poliţişti s-au deplasat în centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, unde a fost semnalată, prin serviciul 112, prezenţa unui bagaj suspect, care s-a dovedit a fi gol.

“La data de 13 ianuarie, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în apropierea unui centru comercial din cartierul Gheorgheni, s-ar afla un bagaj suspect. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Compartimentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, care au procedat la verificarea bagajului respectiv”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Poliţiştii au constatat că este vorba de un bagaj de tip troller, care era gol şi nu prezenta niciun pericol.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel

Noapte de rugăciune la pelerinajul eparhial de la Mănăstirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, Sanctuar Arhiepiscopal Major

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Cluj-Gherla și Preasfinţitul Părinte Claudiu invită şi în acest an credincioşii să continue tradiţia urmată de-a lungul generaţiilor în Biserica Română Unită şi în Eparhia de Cluj-Gherla, cea a pelerinajelor la sanctuarele mariane în Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.