Noul subprefect al județului Alba, Corneliu Mureșan, nominalizat de către PSD, a depus joi, jurământul, în cadrul unei ceremonii organizată la sediul Instituției Prefectului județului Alba, în prezenţa prefectului Nicolae Albu, lideri politici, a şefilor de instituţii deconcentrate şi a unor parlamentari şi primari.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Noul subprefect a fost numit în funcție miercuri, de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, printr-o hotărâre de Guvern.

Prin aceeași hotărâre, prin care a fost numit în noua funcție Corneliu Mureșan, au fost eliberaţi din funcţie 2 prefecţi şi 10 subprefecţi.

De asemenea, potrivit ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode prin aceeași hotărâre au fost numiți în funcții 5 prefecţi şi 15 subprefecţi.

Corneliu Mureșan este din anul 2016, consilier local din partea filialei locale PSD, iar din 2013, ocupă funcția de director al CS Unirea Alba Iulia, acesta a mai deținut în anul 2014, funcția de consilier în echipa europarlamentarului Victor Negrescu.

Noul subprefect a urmat cursurile Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.