21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTO nouă mutare pentru FC Hermannstadt. Gabriel Șerban este noul jucător al...

O nouă mutare pentru FC Hermannstadt. Gabriel Șerban este noul jucător al sibienilor

Publicat în

spot_img
spot_img

FC Hermannstadt continuă seria transferurilor, în vederea promovării în viitorul sezon al Ligii 1.

Oficialii grupări sibiene, au reușit perfectarea transferului mijlocașului Gabriel Șerban de la fosta prim-divizionara Astra Giurgiu.

Până acum, ocupanta locului secund în Liga 2, a reușit 5 transferuri, pe lângă Șerban, la FC Hermannstadt au mai ajuns Andrei Blejdea, Ionuț Biceanu, Daniel Paraschiv și Ioan Hora.

Mijlocașul în vârstă de 22 ani, a mai evoluat în întreaga sa carieră, pentru un singur club, Astra Giurgiu, atât la echipa secundă cât și la cea de seniori.

În tricoul Astrei, Gabriel Șerban a evoluat în 14 din cele 16 meciuri, în 13 a fost titular, dintre care în 11 a fost integralist, reușind un singur gol.

Mijlocașul a fost cedat de Astra la clubul din Sibiu în schimbul a 25 la sută dintr-un viitor transfer al său, însă nu mai puțin de 50.000 de euro.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel