21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALRăscruci: Un grajd s-a făcut scrum și cinci porci au murit

Răscruci: Un grajd s-a făcut scrum și cinci porci au murit

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 06:40, la o anexă gospodărească din localitatea Răscruci.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, o autospecială a SVSU Bonțida, dar și polițiștii.

”În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit grajdul cuprins în totalitate de flăcări cu posibilitatea de extindere la șura alipită de acesta. Operațiunile de stingere au durat mai bine de o oră, fiind evitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Grajdul a fost distrus în totalitate, fiind arse în incendiu și cinci capete porcine. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a anexei”, a precizat ISU Cluj.

Articole recente

Opt localităţi din Harghita fără curent electric, din cauza vântului puternic

Praid, Ocna de Sus, Ocna de Jos, Corund, Şiclod, Atid, Atia şi Cuşmed au fost, timp de o oră, sub incidenţa unui cod portocaliu meteo de vijelii, grindină, descărcări electrice şi averse torenţiale.

Georgi Andonov și Jordanka Andonova au câștigat Transylvania Classic 2022

După trei zile de poveste pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, echipajul bulgar Georgi Andonov și Jordanka Andonova a reușit să câștige ediția din 2022 a raliului de regularitate Transylvania Classic, competiție înscrisă și în calendarul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA).

Doi minori au fost loviţi de fulger în Pasul Vâlcan

Tânăra de 17 ani a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului.

Mai multe articole de același fel